Gépjármű biztosítások, vagyon-, és személybiztosítások az Ön igényeire szabva!UTASBIZTOSÍTÁS

Díjszámítás és azonnali szerződéskötési lehetőség:    logo_mondial_neu 


Utasbiztosítási lehetőségek

Nem számít, hogy milyen messze, milyen hosszan, vagy milyen gyakran utazik, a Mondial Assistance biztosításai között megtalálja az Önnek legkedvezőbbet.


Nyaralás

Tökéletes utasbiztosítási védelem egyedülállóknak, pároknak, családoknak Európán belül és kívül

Kezdő díj:790Ft*


Szolgáltatás és elégedettség

Miért bízik több millió utazó a Mondial Assistance segítségében? Valószínűleg a globálisan kiterjedt utazási szakértői és szolgáltatói hálózat miatt. Vagy talán mert 5 kontinensen 28 országban van jelen. Esetleg mert 50 éves tapasztalattal rendelkezik a jegjobb minőségű és biztonságú utazási asszisztenciában.

A Mondial Assistance több mint fél évszázada nyújt támogatást és segítséget a világon bármerre utazók számára. Évente milliónyi ügyfél fordul hozzánk utazási védelemért, segítségért és tanácsért. A Mondial Assistance választásával a következő előnyökhöz juthat:

  • Több mint 9300 szakértő utazásszervezővel rendelkelkezik világszerte
  • 24 órás sürgősségi segítségnyújtás és támogatás
  • Globális hálózatunk világszerte 400.000 szolgáltatónál megtalálható.

 

Miért érdemes utasbiztosítást kötni?

Egy utazás megszervezése sok időt és pénzt igényel. A Mondial Assistance utasbiztosítása védelmet nyújt befektetésének. Minden eseményre, amely előfordulhat utazása során: sürgősségi ellátás, természeti károk, elveszett poggyász stb. A Mondial Assistance segítséget nyújt váratlan helyezetekben. A különböző típusú lehetőségek között biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.