Gépjármű biztosítások, vagyon-, és személybiztosítások az Ön igényeire szabva!MAGUNKRÓL
Cégünk 2011. július 11-én alakult, melynek ügyvezetője Horváth István.

A cég alapítása előtt is a biztosítás terültén dolgoztam és jelenleg is ott dolgozom.
20 éves szakmai gyakorlati tapasztalattal rendelkezem, amelyet a folyamatosan változó szabályozások miatt, sok tanulással szinten tartok, illetve bővítek.

Cégünk mottója:  A név – Profi Alkusz' Biztosítási Iroda –  kötelez.

Azt gondolom, hogy ma már a biztosítási szakmában is elvárható a profizmus, hisz emberek egyetlen életéről, életében összegyűjtött vagyonának védelméről van szó, egy-egy üzleti beszélgetés és biztosítási szerződéskötés során.  

Munkatársaimtól is ezt a profizmust várom el, hisz a név kötelez.

A Profi Alkusz’ Biztosítási Iroda Kft. független biztosításközvetítőként tevékenykedik.
A Független biztosításközvetítők, a velük együttműködő, minden biztosító és pénzintézet, bármely termékét közvetíthetik.
Ez abban tér el a biztosítók regisztrált saját ügynökeitől, hogy a saját ügynökök csak egy biztosító vagy pénzintézet termékeit közvetíthetik.

Független biztosításközvetítőként (alkuszként), felmérjük az ügyfél igényeit, majd megkeressük a piacon található legjobb ajánlatokat, amelyek - az Ön számára- legmegfelelőbbek.
Minden esetben, az Ön igényei szerinti legmegfelelőbb ár-érték arányban tudjuk ajánlani a szolgáltatásokat, és nem a pénzintézetek által elvárt terméket fogjuk „eladni” Önnek.

Függetlenségünk erre garanciát jelent.

Alkuszi tevékenységünk nem növeli a pénzügyi szolgáltatás árát!
Sőt a legtöbb esetben kedvezőbb díjakat tudunk ajánlani a meglévőnél, mivel a kötésen felül átvállaljuk az Önnel való kapcsolattartást.

Szaktudásunk és szolgáltatásaink az Ön számára díjmentesek!
Mi mindig attól a biztosítótól kapjuk a díjazást, aki a kötvényt kiállítja, a kockázatot befogadja, és akihez Ön a díjat fizeti.

Önt képviseljük!
Ha Ön megbíz ezzel bennünket!
Ön helyett, mi az ügyeket mozgatjuk!